Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Elkome ja kalustevalmistaja Isku Interior yhteistyöhön

    Elkome ja kalustevalmistaja Isku Interior yhteistyöhön

    Elkome ja Isku Interior ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka ansiosta Elkome pystyy tarjoamaan entistä kattavampia kokonaisratkaisuja valvomojärjestelmiin myös kalusteiden osalta. Yhteistyön tarkoituksena on tehdä valvomojärjestelmän hankinta asiakkaille helpommaksi ja edullisemmaksi yhden toimittajan kautta.

    Iskun kalusteratkaisut valvomoihin

    Iskun kalusteratkaisut tarjoavat eri tavoin säädettäviä valvomopöytiä sekä laajan valikoiman tuoleja ergonomian parantamiseen. Kalusteet parantavat myös työturvallisuutta ja vähentävät tartuntariskiä, sillä kalusteiden antibakteerinen pinta on hygieninen ja estää bakteerien leviämisen. Elkomen ratkaisuilla toteutettu valvomo on nykyaikainen ja ergonominen, ja parantaa näin työskentelyn tehokkuutta ja tuottavuutta.

    Kotimainen kalustevalmistaja on luonnollinen kumppani

    ”Iskun kalusteratkaisut ja suunnittelu vaikuttivat todella hyvältä ensimmäisen yhteisprojektin aikaan. Tutustuimme tarkemmin kalustetarjontaan ja kävi nopeasti selväksi, että Isku pystyy tarjoamaan meille ja meidän asiakkaille parhaiten sopivat ratkaisut. Lisäksi kotimainen yhteistyökumppani kalusteasioissa oli meille tärkeää.” - Simo Juhola, Elkome Oy

    Pitkä kokemus ja tuntemus teollisuuden tarpeista

    ”Elkomella on pitkä kokemus ja tuntemus suomalaisen teollisuuden tarpeista. Tutustuimme Elkomen valvomoratkaisuihin ja niitä täydentämään meidän tuotteet sopivat todella hyvin. Pystymme yhdessä Elkomen videoseinä- ja KVM-järjestelmien sekä Iskun valvomokalusteiden avulla toteuttamaan nykyaikaisia, ergonomisia ja operaattoreiden tarpeet huomioiden toteutettuja valvomokokonaisuuksia.” – Mika Hämäläinen, Isku Interior Oy

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.