Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Elkome News 2/2018 -asiakaslehti

    Elkome News 2/2018 -asiakaslehti

    Elkome News on kahdesti vuodessa julkaistava Elkome-yhtiöiden asiakaslehti. Lehdessä esittelemme asiakkaillemme toteutettuja sovelluksia ja uusia edustamiamme tuotteita.

    Pääkirjoitus

    Elkomen palvelut suunnittelusta toteutukseen

    Elkome on suomalainen teollisuuden järjestelmätoimittaja. Tuotemyynnin lisäksi suunnittelemme ja valmistamme järjestelmiä tuotteiden testaukseen, laadunhallintaan, toiminnan tehostamiseen ja tuotannon digitalisoimiseen. Toimitamme ratkaisuja, joilla asiakkaamme pystyvät tehostamaan toimintaansa sekä valmistamaan entistä kilpailukykyisempiä tuotteita.

    Teollisen tuotannon sekä kone- ja laitevalmistuksen lisäksi toimitamme ratkaisuja muillekin toimialoille. Infrastruktuuri, energiantuotanto ja -jakelu, vesihuolto, logistiikka, kiinteistöt ja kaupan ala tarvitsevat tietotekniikkaa, etäyhteyksiä, tiedonkeruuta, valvontaa sekä muita järjestelmiä toimintansa tehokkaaseen pyörittämiseen.

    Näillä toimialoilla asiakkaamme ovat alansa asiantuntijoita, mutta eivät välttämättä tunne teknisiä ratkaisuja tarvitsemiensa järjestelmien toteutukseen. Me Elkomella tarjoamme osaamistamme esiselvityksiin, tarvekartoituksiin, järjestelmien suunnitteluun ja laitevalintoihin.

    Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Enää tarvitaan vain valmistus, asennus ja käyttöönotto. Haluamme toimittaa järjestelmät asiakkaille kokonaistoimituksina. Otamme tarvittaessa kokonaisvastuun järjestelmän toteutuksesta ja toimitamme sen asiakkaalle avaimet käteen -periaatteella.

    Julkaisemme tätä Elkome News -asiakaslehteä kaksi kertaa vuodessa. Lehden sisällöksi olen valinnut referenssejä ja sovelluksia, joita olemme yhdessä asiakkaittemme kanssa suunnitelleet ja valmistaneet. Haluan esitellä ratkaisuja, joista todella on ollut hyötyä asiakkaillemme.

    Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Jutellaan, miten voimme olla teille avuksi.

    Yhteistyöterveisin,

    Juha Halonen
    Markkinointijohtaja

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.