Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.
[recaptcha*]
[recaptcha*]
[recaptcha*]
Elkome » Etäyhteys kiinteistöautomaatioon nopeasti ja vaivattomasti
kiinteistö

Etäyhteys kiinteistöautomaatioon nopeasti ja vaivattomasti

Keravan Vakiosäätö Oy toimittaa ja ylläpitää kiinteistöautomaatiojärjestelmiä. Usein järjestelmien asetuksia pitää muuttaa tai jonkin laitteen toiminta tarkistaa. Ajan ja kustannusten säästämiseksi useissa kohteissa huollossa ja ylläpidossa käytetään etäyhteyttä. Usein myös huoltoyhtiö ja isännöitsijä tarvitsevat mahdollisuuden etäyhteyteen.

Etäyhteyden luominen parissa minuutissa

Secomea-etäyhteysjärjestelmässä käyttäjäoikeuksia hallitaan GateManager-hallintaportaalissa, joten uusien käyttäjien lisääminen on helppoa. Käyttäjä saa järjestelmästä sähköisen sertifikaatin ja salasanan, joten etäyhteyden kohteeseen pystyy luomaan ja avaamaan kokonaisuudessaan vain muutamassa minuutissa. Käyttäjän ei tarvitse tietää etäkohteen verkkoasetuksia, vaan hän yksinkertaisesti valitsee listalta laitteen yhteyden avaamiseksi.

Ei huolta kadonneista tai vanhoista avaimista

Tarpeettoman käyttäjätunnuksen voi poistaa Secomea GateManager-hallintaportaalissa nopeasti, eikä esimerkiksi entiseltä työntekijältä tai vanhalta huoltoyhtiöltä tarvitse pyytää fyysisiä tunnistautumisavaimia takaisin. Secomea-etäyhteysjärjestelmässä sertifikaattien luominen ja poistaminen ei maksa mitään ja etäkäyttäjiä voi olla rajaton määrä. Yhteyksiin tarvittavia kelluvia lisenssejä voi hankkia vain sen määrän, montako yhtäaikaista etäyhteyttä tarvitaan. Uuden lisenssin saa käyttöön nopeasti, koska se toimitetaan sähköisesti. ”Secomean etäyhteysjärjestelmää on helppo käyttää. Ei tarvitse miettiä, miten käyttäjälle saadaan uusi avain tai miten entiseltä käyttäjältä saadaan avain takaisin.” - Tomi Kuivalainen, Keravan Vakiosäätö Oy.

 

”Secomean etäyhteysjärjestelmää on helppo käyttää. Ei tarvitse miettiä, miten käyttäjälle saadaan uusi avain tai miten entiseltä käyttäjältä saadaan avain takaisin.”

Tomi Kuivalainen
Keravan Vakiosäätö Oy

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.
[recaptcha*]