Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Kenttäsähköistyksen suunnittelu ja kytkentäkoteloiden valmistus

    Kenttäsähköistyksen suunnittelu ja kytkentäkoteloiden valmistus

    Elkome toteutti Kopar Oy:lle Puolaan toimitettavan sulattoprosessin kuljetinjärjestelmän sähköistyksen. Toimitukseen kuului järjestelmän sähkösuunnittelu sekä kytkentäkoteloiden ja anturikaapeloinnin valmistus.

    Sulattoprosessin kuljetinjärjestelmä

    Kopar Oy suunnitteli ja valmisti asiakkaalleen Puolaan toimitettavan sulattoprosessin kuljetinjärjestelmän. Järjestelmään kuului kymmeniä pitkiä raappakuljettimia sekä erilaisia kuljetinlaitteita. Kuljettimien avulla siirretään muun muassa koksia ja kalkkikiveä sulaton eri prosesseihin.

    Järjestelmän sähkösuunnittelu

    Elkome Installaatiot Oy toteutti projektin sähkösuunnittelun. Kopar Oy toimitti kattavat lähtötiedot, joiden pohjalta suunnittelu aloitettiin aloituspalaverin jälkeen. Sähködokumentointiin sisällytettiin moottoripiirikaavioiden, kenttäsähköistyksen sekä kytkentäkoteloiden suunnittelu ja piirtäminen. Kun sähkösuunnitelmat oli valmiita, ne luovutettiin asiakkaalle katselmoitaviksi sekä kommentoitavaksi. Kopar Oy:n hyväksyttyä kuvat komponentit tilattiin ja tuotannosta varattiin aika kytkentäkoteloiden valmistukselle.

    Kytkentäkotelot ja anturikaapelointi

    Elkomen keskusvalmistus aloitti kytkentäkoteloiden valmistuksen aikataulun mukaisesti. Kotelot rei’itettiin, kalustettiin, kytkettiin sekä varusteltiin tarvittavilla merkinnöillä. Koteloihin kytkettiin valmiiksi anturikaapelit, jotka kiepitettiin nipuille koteloiden yhteyteen. Kun kotelot asennetaan loppuasiakkaan tehtaalla paikoilleen, anturikaapelit voidaan vetää hyvin nopeasti antureille. Näin säästetään aikaa kohdeasennuksilla. Koteloiden kytkentöjen jälkeen ne myös tarkistettiin ja varmistettiin kytkentöjen oikeellisuus. Tämä myös osaltaan varmisti tehokkaan käyttöönoton tehtaalla.

    "Mielikuva Elkomen toiminnasta on hyvin positiivinen. Työt sujuivat sovitusti ja yhteistyö oli helppoa."

    Eero Lehtilä - Kopar Oy

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.