Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Maahantuojan lisäarvo hankintaketjussa
    PPC

    Maahantuojan lisäarvo hankintaketjussa

    Snellman valitsi MES-projektiinsa tuotantotilojen paneeli-PC:ksi laitteen, jolla ei alun perin ollut Suomessa maahantuojaa. Hankinta- ja huoltoprosessit osoittautuivat kuitenkin hankaliksi ulkomaisen toimittajan kanssa, joten toimintatapoja lähdettiin selkeyttämään Elkomen kanssa.

    Yllättäviä lisäkustannuksia laitteiden huollosta

    Ensimmäisessä hankintaerässä oli laitteita, jotka vaativat huoltoa jo takuuaikana. Takuuasioiden hoito ulkomaisen toimittajan kanssa osoittautui luultua hankalammaksi ja kalliimmaksi. Asiakkaalle annettavaa tukea ei käytännössä ollut ja reklamaatiot piti hoitaa suoraan valmistajan kanssa. Laitteiden huolto tapahtui tehtaalla toisella puolella maapalloa, joten toimituskulut lisäsivät tuotteen elinkaarikustannuksia huomattavasti.

    Nopeat huolto- ja tukipalvelut kotimaasta

    Asiakastapaamisen yhteydessä Snellman tiedusteli Elkomen halukkuutta kyseisen tuotteen maahantuontiin ja takuuasioiden hoitoon. Tarkemman selvitystyön ja valmistajan auditoinnin jälkeen toimituskanava selkeytettiin ja tuotteet siirtyivät Elkomen maahantuontiin. Elkome toimittaa laitteet nyt Snellmanille ja vastaa myös niiden huollosta ja teknisestä tuesta. “Saimme ennestään tutulta ja luotettavalta toimijalta juuri sitä mitä halusimmekin. Myynti ja tuki löytyvät nyt Suomesta. Elkomen kanssa asiat ovat aina hoituneet ripeästi ja tarvittaessa paikan päällä.” - Torbjörn Byggmästar, Snellmanin Lihajalostus Oy

     

    “Saimme ennestään tutulta ja luotettavalta toimijalta juuri sitä mitä halusimmekin. Myynti ja tuki löytyvät nyt Suomesta. Elkomen kanssa asiat ovat aina hoituneet ripeästi ja tarvittaessa paikan päällä.”

    Torbjörn Byggmästar
    Snellmanin Lihajalostus Oy

    Stainless Steel Panel PC

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.