Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Reaaliaikainen tilannekuva, nopea reagointi ongelmiin

    Reaaliaikainen tilannekuva, nopea reagointi ongelmiin

    Mipro Oy toimittaa turvallisuuteen liittyviä automaatio- ja valvomojärjestelmiä erityisesti vesihuollon ja raideliikenteen tarpeisiin. Mipron järjestelmillä hallitaan maantieteellisesti laajalle alueelle hajautettuja kohteita. Uusissa valvomoprojekteissa Mipro hyödyntää Elkomen videoseinäratkaisuja paremman tilannekuvan saamiseksi valvomohenkilöstölle.

    Valtava tietomäärä eri järjestelmistä

    Automaatiojärjestelmä voi sisältää tietoa useista sadoista laitoksista, jotka on hajautettu laajalle maantieteelliselle alueelle. Lisäksi Mipron järjestelmään kerätään tietoa asiakkaitten olemassa olevista järjestelmistä ohjelmistorajapintojen kautta. Keskusvalvomossa seurataan automaation lisäksi esimerkiksi verkostonhallinta-, omaisuudenhallinta-, tilannekuva- ja kamerajärjestelmien dataa. Järjestelmää voi käyttää myös mobiililaitteilla.

    Visualisointi videoseinälle parantaa tilannekuvaa

    Videoseinäjärjestelmä mahdollistaa kaiken kerätyn tiedon havainnollisen visualisoinnin. ”Kriittistä tietoa ei tarvitse etsiä eri järjestelmistä ja yksittäisiltä näytöiltä”, kertoo Mipron myyntipäällikkö Aki Muinonen. ”Videoseinä luo reaaliaikaisen näkymän koko järjestelmään ja parantaa näin keskusvalvomon henkilöstön tilannekuvaa. Poikkeustilanteissa pystymme reagoimaan ongelmiin välittömästi, joka on ehdoton edellytys turvallisuuteen liittyvien järjestelmien valvonnassa.”

    Elinkaarenhallinta takaa järjestelmien ylläpidon

    Elinhaarenhallinta on huomioitu myös videoseinäjärjestelmissä. ”Kehitämme ja testaamme uusia ratkaisuja, mutta projektien toteutuksessa käytämme vain pitkän elinkaaren tuotteita ja koeteltua tekniikkaa”, Muinonen toteaa. Elkomen videoseinäjärjetelmät perustuvat pitkän saatavuuden palvelinkokoonpanoihin. Itse videoseinä koostuu suurista, jatkuva-aikaiseen 24x7 käyttöön tarkoitetuista näytöistä. ”On tärkeää, että näytöt kestävät pitkään ja niille löytyy yhteensopivia varaosia myös tulevaisuudessa.”

    Yhteistyöllä lisäarvoa järjestelmätoimituksiin

    Loppuasiakkaalle on helppoa hankkia koko valvomotekniikka yhdeltä toimittajalta. ”Etsimme partnereita, joiden kanssa voimme kehittää syvempää yhteystyötä”, Muinonen kiteyttää. ”Elkome toimittaa videoseinäjärjestelmän projekteihimme avaimet käteen -periaatteella sisältäen kaikki asennukset ja sisältöjen konfiguroimiset. Meidän ei näin tarvitse itse huolehtia videoseinän tekniikasta ja videoseinäjärjestelmän käyttöönotosta.”

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.