Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Reaaliaikainen tilannekuva toiminnanohjaukseen
    eInfo

    Reaaliaikainen tilannekuva toiminnanohjaukseen

    eInfo on Elkomen kehittämä reaaliaikainen järjestelmä tuotannon- ja toiminnanohjauksen visualisointiin. Järjestelmällä voidaan kerätä tietoa olemassa olevista suljetuista selainpohjaisista lähteistä ja jakaa henkilöstölle infonäyttöjen avulla. eInfo tehostaa taloushallinnon, myynnin, tuotannon ja logistiikan toimintaa.

    Webbisisältöjen jakaminen infonäytöille

    eInfo-järjestelmä koostuu Windows- tai Linux-palvelimelle asennettavasta hallintasovelluksesta sekä infonäyttöjen Client-ohjelmistosta. Hallintasovelluksessa on selkeä Dashboard-näkymä käytössä olevista infonäytöistä sekä monipuoliset työkalut laitehallintaan ja näyttöjen konfigurointiin. Hallintasovelluksessa on helppo määritellä infonäytöillä esitettävät sivustot. Client-ohjelmisto toimii Windows- ja Android-pohjaisissa mediatoistimissa.

    Kirjautumista vaativat järjestelmät

    Elkomen eInfo pystyy hakemaan tietoa suljetuista järjestelmistä, jotka vaativat erillisen sisäänkirjautumisen. Tietojen esittäminen onnistuu sivustoilta, jotka käyttävät kirjautumiseen HTTP Basic Authentication -protokollaa, Form- ja Dynamic Form -lomakkeita tai NTML-kirjautumista. Dynamic Form varmistaa, että kirjautuja ei ole robotti eli sisäänkirjautumiseen tarvitaan ihmissyöte. NTML-kirjautumisessa käytetään Windows/AD-tunnuksia. Tällaisiin suljettuihin sivustoihin yleisillä julkaisujärjestelmillä ei ole pääsyä.

    Tietojen jakaminen infonäytöillä

    eInfo-palvelin jakaa esitettäviä tietoja yrityksen lähiverkossa oleville infonäytöille. Tietoturvasyistä useat yritykset haluavat pitää tuotannonohjauksen tiedot suljetussa verkossa. eInfo-järjestelmän hallintakeskuksessa määritellään, millä infonäytöllä näytetään mitäkin tietoa. Infonäyttö voi esittää tietoja yhdestä tietolähteestä tai näytössä voi pyöriä karuselli useista lähteistä. Myös kuvien ja videoiden esittäminen eInfo-järjestelmässä on mahdollista.

    ”eInfo luo reaaliaikaisen tilannekuvan toiminnanohjaukseen ja tehostaa näin taloushallinnon, myynnin, tuotannon sekä logistiikan toimintaa.”

    Metsä Fibre valvomon videoseinä

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.