Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Reaaliaikaiset työkalut päivittäisjohtamiseen
    Tuotantolinja

    Reaaliaikaiset työkalut päivittäisjohtamiseen

    eTicket-järjestelmä antaa yritysjohdolle selkeän ja reaaliaikaisen tilannenäkymän tuotannon tapahtumiin. Tapahtumaluokittelu paljastaa, mitkä tuotannon ongelmat tuottavat eniten tikettejä ja kuormittavat tuotannon prosesseja ja resursseja.

    Ratkaisemattomat ongelmat aiheuttavat hukkaa

    Asiakkaalla ei ollut todellista kuvaa tuotannon eri ongelmista, niiden määristä, hukkaan menneestä tuotantoajasta eikä suoritetuista korjaustoimenpiteistä.  Ongelmia oli paljon, eikä niitä osattu organisoida tai luokitella. Lukuisat ongelmat aiheuttivat työajan hukkaa, koska esimerkiksi huoltomies kävi paikalla useita kertoja. Huoltomiehien aikaa kului tähän useita työpäiviä kuukausitasolla.

    Ryhtiä ja järjestystä tuotantoon

    Nyt kaikki pienetkin ongelmat kirjataan eTicket-järjestelmään ja asiakkaalla on selkeä näkemys keskeisistä ongelmista. eTicket tarjoaa reaaliaikaisia työkaluja päivittäisjohtamiseen: Resurssien hallinta ja optimointi, jatkuvan parantamisen tunnusluvut. Konkreettista säästöä syntyi, kun huoltomiehen kuluttama aika väheni merkittävästi. Resurssit saatiin kohdistettua oikeisiin asioihin. Lopputuloksena tuotanto tehostui, ongelmat saatiin näkyville ja resurssit saatiin kohdistettua oikeisiin asioihin.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.