Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Suurikokoinen videoseinä valmiina asiakastoimitukseen

    Suurikokoinen videoseinä valmiina asiakastoimitukseen

    Suurikokoisen 15 näytön videoseinän testaus ennen FAT-testiä ja toimitusta asiakkaalle. Videoseinä koostuu viidestä rinnakkain ja kolmesta päällekkäin asennetusta ohutreunaisesta videoseinänäytöstä.

    Kattava järjestelmätestaus ennen toimitusta asiakkaalle

    Videoseinän toiminta varmistetaan kattavalla FAT-testauksella ennen järjestelmän toimitusta asiakkaalle. Videoseinä kasataan kokonaisuudessaan Elkomen tiloihin. Testauksella varmistetaan asennusmekaniikan yhteensopivuus, näyttöjen yhdenmukainen laatu, kaapelointien toimivuus sekä videoseinäpalvelimen ja ohjelmistojen konfigurointi.

    Elkome - Valvomoiden videoseinät

    Videoseinällä esitettävä sisältö määritellään Matrox MURA Control -ohjelmistolla. Videoseinäpalvelin "kaappaa" sisältöä eri lähteistä, joita videoseinän yhtenäisellä kuvapinta-alalle vapaasti esitetään. Videoseinäpalvelimelle tallennetaan valmita layout-pohjia, joita käyttäjät voivat helposti ja nopeasti vaihtaa tilanteiden mukaan. Videoseinällä esitettävä tilannekuva voi vaihtua myös automaatiojärjestelmästä saatavan hälytystiedon perusteella.

    Elkome - Valvomoiden videoseinät

    Videoseinänäyttöjen yhtenäinen laatu on helppo varmistaa, kun seinä on kasattu ja näytöt ovat toiminnassa toistensa vieressä. Näyttöjen värisävyt säädetään yhteneviksi ja varmistetaan, että kuolleita pikseleitä ei näytöissä ole. Virheet on helppo korjata testausvaiheessa, eikä asiakastoimitukseen pääse viallisia tuotteita.

    Elkome - Valvomoiden videoseinät

    Videoseinäpalvelimen konfigurointi ja ohjelmistojen testaus on oleellinen osa järjestelmätestausta ennen kokonaisuuden toimitusta asiakkaalle. Testauksessa varmistutaan, että valmiit ennalta luodut layout-pohjat vaihtuvat näytöille halutulla tavalla, eikä sisältöjen skaalaukset ja sijoittelut aiheuta ongelmia videoseinällä.

    Elkome - Valvomoiden videoseinät

    Videoseinän asennusmekaniikka suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden ja asennuskohteen vaatimusten mukaisesti. Järjestelmän kokoaminen ja esikonfigurointi paljastaa suunnitteluvirheet ja mahdolliset ongelmat asennuskohteessa. Huolellisella testauksella nopeutetaan lopullista käyttöönottoa asiakkaan tiloissa.


    Ratkaisumme teollisuuden valvomojärjestelmiin

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.