Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Elkome » Tietoturvallisten etäyhteyksien luominen laitetoimittajille
Oasis of the Seas

Tietoturvallisten etäyhteyksien luominen laitetoimittajille

Meyer Turku Oy rakentaa loistoristeilijöitä Turun telakalla. Telakan IT-arkkitehtuuri on toteutettu parhaiden tietoturvakäytäntöjen mukaisesti, mikä aiheuttaa haasteen, kun laitetoimittajien pitää päästä etäyhteyksien kautta huoltamaan ja ylläpitämään toimittamiaan järjestelmiä.

Kullekin laitetoimittajalle pääsy vain omaan järjestelmään

Secomea-etäyhteysjärjestelmän ytimenä on GateManager-hallintapalvelu, jolla laitetoimittajalle tarjotaan tietoturvallinen pääsy telakalla olevaan tuotantokoneeseen tai -järjestelmään. IP-osoitteen ja tietoliikenneprotokollan tarkkuudella tehtävää etäyhteysmääritystä kutsutaan agentiksi. Etäkäyttäjälle sallitaan vain tiettyjä agentteja, joten esimerkiksi eri laitetoimittajat eivät voi ottaa yhteyksiä toistensa koneisiin.

Tietoturva-auditointi varmistaa luotettavuuden ja turvallisuuden

Meyer Turun liiketoiminnan jatkuvuus varmistetaan tiukoilla auditointiprosesseilla, jotka Secomea selvitti liput liehuen. Vaikka Secomean järjestelmä on helppokäyttöinen ja mahdollistaa nopean reagoinnin muuttuviin tarpeisiin, täyttää se vaativimmatkin tietoturvastandardit.

”Secomea on äärimmäisen helposti perustettava etäyhteysjärjestelmä. Se on joustava ja tietoturvallinen ratkaisu yritykselle itselle hallita ulkopuolisia yhteyksiä omaan tuotantoon.”

Mikko Jaakonsaari
Meyer Turku Oy

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.