Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Vesiportaali parantaa asiakastyytyväisyyttä
    Vesiportaali

    Vesiportaali parantaa asiakastyytyväisyyttä

    Forssan vesihuoltoliikelaitos paransi asiakaspalveluaan investoimalla uusiin etäluettaviin vesimittareihin sekä Vesiportaaliin, jossa asiakkaat pääsevät seuraamaan omaa vedenkulutustaan reaaliajassa. Vesiportaali tarjoaa tietoa vedenkulutuksesta sekä mahdollistaa hälytykset mahdollisista vesivuodoista tai auki jääneestä hanasta.

    Tieto vedenkulutuksesta ohjaa kulutuskäyttäytymistä

    Vesiportaali tarjoaa kuluttajille helpon tavan seurata omaa vedenkulutustaan ja jopa muuttaa käyttäytymistään vedenkulutuksen suhteen. Asiakas näkee oman vedenkulutuksensa kuvaajana viimeisen 24 tunnin näkymässä. Asiakas voi seurata vedenkulutustaan lisäksi vuosi-, kuukausi-, viikko- tai päivätasolla haluamallaan aikavälillä. Kulutustiedot päivittyvät palveluun tunnin välein.

    Vikatilanteet ja jatkuvan virtauksen hälytys

    Vesiportaaliin tallentuu myös tieto etäluettavan vesimittarin mahdollisista vikatilanteista. Asiakkaan kannalta tärkein tieto on jatkuva virtaus, joka voi kertoa kohteessa olevasta vesivuodosta tai auki jääneestä hanasta. Asiakas voi asettaa hälytyksen jatkuvan virtauksen vikatilanteesta, jolloin hälytysviesti lähetetään automaattisesti annettuun sähköpostiosoitteeseen.

    Vesiportaali tarjoaa kuluttajille helpon tavan seurata omaa vedenkulutustaan ja jopa muuttaa käyttäytymistään vedenkulutuksen suhteen.

    Vesiportaali

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.