Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Järjestelmätuotteet » Infokioskit ja itsepalveluautomaatit

    Infokioskit ja itsepalveluautomaatit

    Elkome suunnittelee ja valmistaa infokioskeja ja palveluautomaatteja. Ratkaisujamme täydentää laaja valikoima vakiotuotteita, joita voidaan räätälöidä asiakaskohtaisiin erikoistarpeisiin.

    Räätälöidyt laiteratkaisut
    asiakaskohtaisiin erityistarpeisiin

    Suunnittelemme ja valmistamme infokioskeja asiakaskohtaisiin erityistarpeisiin. Oman mekaniikkasuunnittelun ansiosta pystymme toteuttamaan tyylikkäitä kokonaisuuksia nopeasti ja kustannustehokkaasti. Räätälöity laiteratkaisu takaa asiakkaalle optimaalisen, juuri hänen tarpeisiin suunnitellun tuotteen, joka erottautuu edukseen kilpailijoista. Vakiomalleja voidaan tarvittaessa räätälöidä yksilöllisillä teippauksilla ja logo-painatuksilla.

    Räätälöidyt laiteratkaisut eri toimialojen erikoistarpeisiin.

    Elkome eVAL infokioski

    Tuotannon ERP-päätteet teollisuudessa

    Teollisuudessa tarvitaan kestäviä ja suojattuja infokioskeja toiminnanohjausjärjestelmissä.

    Elkome eSOTE

    Terveydenhuollon ilmoittautumispäätteet

    Terveydenhuoltoa ja muita julkisia palveluita pystytään tehostaman itseilmoittautumiseen suunnitelluilla palveluautomaateilla.

    Laiteratkaisut ulkokäyttöön

    Ulkokäytössä mainosnäytöiltä ja infokioskeilta vaaditaan erityistä suojausta ja kestävyyttä vaativissa käyttöolosuhteissa.

    Infokioski varastokirjauksiin

    Infokioskit varastonhallintaan

    Infokioskeja hyödynnetään myös varastonhallinnassa ja tuotannon materiaalikeräyksissä.

    Noutolokerot ja pakettiautomaatit

    Noutolokeroita ja pakettiautomaatteja käytetään tavaratoimitusten lisäksi myös erilaisissa vuokraus- ja lainaustarpeissa.

    Tilaus- ja maksuautomaatit

    Asiakaspalvelun ja -tyytyväisyyden parantaminen onnistuu moderneilla tilaus- ja maksuautomaateilla.

    Ohjelmistoratkaisut infokioskeihin ja interaktiiviseen viestintään.

    Räätälöidyt ohjelmistoratkaisut

    Toimitamme räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja turvallisuuden- ja kulunvalvontaan, toiminnanohjaukseen, logistiikkaan sekä itseilmoittautumiseen ja -kirjautumiseen. Ratkaisujamme täydentää laaja yhteistyöverkosto eri toimialoihin erikoistuneiden ohjelmistokehittäjien kanssa.

    Vierailijahallinta ja itseilmoittautuminen

    WhosOnLocation on monipuolinen vierailijanhallinta- ja itseilmoittautumisjärjestelmä, jonka avulla voit parantaa vierailukokemusta yrityksessäsi. Vieraiden lisäksi hallitset myös oman henkilöstön sekä alihankkijoiden ja urakoitsijoiden kulunvalvonnan.

    idid

    Infonäytöt ja sisällönhallinta

    iDiD on kotimainen pilvipohjainen sisällönhallinta- ja julkaisujärjestelmä digitaaliseen tiedottamiseen ja markkinointiin. Digital Signage -ominaisuuksien lisäksi järjestelmällä voidaan toteuttaa interaktiivisia sovelluksia, joissa toimintoja ohjataan infokioskien ja infonäyttöjen kosketustoiminnolla.

    Elkome - Yhteistyökumppanisi digitaalisten palvelujen ratkaisuissa.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.