Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Järjestelmätuotteet » Infonäytöt ja sisällönhallinta

    Infonäytöt ja sisällönhallinta

    Infonäyttöjen avulla tehostat yrityksesi sisäistä viestintää. Toimitamme kestäviä ja toimintavarmoja ratkaisuja vaativiin käyttöolosuhteisiin niin teollisuuteen kuin ulkokäyttöön.

    Infonäytöt vaativiin käyttöolosuhteisiin

    Elkomen infonäytöt on suunniteltu kestämään vaativissa käyttöolosuhteissa. Ratkaisujamme on käytössä julkisissa tiloissa, teollisuudessa sekä ulko-olosuhteissa. Infonäytöt kestävät iskuja, tärinää, vettä, likaa sekä vaihtelevia ympäristön lämpötiloja.

    Integraatioilla sisältöä eri järjestelmistä

    Infonäytöillä voidaan esittää sisältöä eri järjestelmistä. Valmiiden integraatioiden avulla olemassa olevan tiedon jakaminen onnistuu helposti ja nopeasti. Tuotannon tunnuslukuja sekä yrityksen muissa tietojärjestelmissä olevien tietojen visualisointi ja jakaminen henkilökunnalle on mahdollista räätälöityjen liityntärajapintojen kautta.

    Infonäytöt toimistossa

    Infonäytöt toimistossa

    Infonäytöt tuotannossa

    Infonäytöt tuotannossa

    Infonäytöt ulko-olosuhteissa

    Infonäytöt ulko-olosuhteissa

    iDiD-julkaisujärjestelmä - Tämän helpompaa ei sisältöjen hallinta voi olla.

    Helppo ja nopea käyttää

    iDiD-ohjelmiston sisällönhallinta ja tiedotteiden julkaiseminen on vaivatonta. Voit kierrättää tekemiäsi tiedotteita sekä eri tietojärjestelmistä poimittua sisältöä halutussa järjestyksessä ja ajastaa niitä tarpeen mukaan. Voit järjestää sisällöt eri tasoihin ja esittää niitä eri näyttöryhmissä. iDID-sisällönhallinta- ja julkaisujärjestelmällä voit luoda visuaalisesti havainnollisia sisältösivuja ja tiedotteita, jotka tehostavat yrityksesi sisäistä viestintää. Infonäyttöjen avulla työntekijät ja henkilökunta saa välittömästi ajankohtaista tietoa yritykselle tärkeistä asioista.

    idid

    Huoleton ja varmatoiminen

    iDiD-ohjelmisto toimii SAAS-periaatteella käyttäjälle huolettomalla pilvialustalla. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse itse ylläpitää palvelintietokoneita ja -ohjelmistoja. Käytössäsi on aina ominaisuuksiltaan uusin ja tietoturvallisin ohjelmaversio.

    Sisältö Player-tietokoneisiin ja -näyttöihin päivittyy automaattisesti pilvipalvelimelta. Tämän helpommaksi ja huolettomammaksi ei julkaisujärjestelmän ylläpito voi tulla. Voi muokata ja hallita sisältöjä millä tahansa tietokoneella tai älylaitteella. Esitykset pyörivät niin ikään lähes kaikissa näytöissä joko sisäisellä mediatoistimella tai ulkoisella Player-tietokoneella.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.