Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Järjestelmätuotteet » MRI OnLocation – Vierailijahallinta ja itseilmoittautuminen

    MRI OnLocation – Vierailijahallinta ja itseilmoittautuminen

    MRI OnLocation on monipuolinen vierailijanhallinta ja ilmoittautumisjärjestelmä, jonka avulla voit parantaa vierailukokemusta yrityksessäsi. Vieraiden lisäksi hallitset myös oman henkilöstön sekä alihankkijoiden ja urakoitsijoiden kulunvalvonnan.

    MRI OnLocation - Lähtökohtana vierailijakokemus ja turvallisuus

    Yritysten on tärkeä tietää, keitä vierailijoita, alihankkijoita ja urakoitsijoita liikkuu yrityksen tiloissa ja tehdasalueella oman henkilökunnan lisäksi, ja miten heidän turvallisuus taataan hätätilanteissa. Tähän tarpeeseen syntyi monipuolinen MRI OnLocation -vierailijahallintajärjestelmä.

    MRI OnLocation toimii yhteistyökumppaneittensa kanssa 30 maassa ja palvelee asiakkaitaan globaalisti. Suomessa Elkome edustaa MRI OnLocation -ohjelmistoa ja toimittaa järjestelmäratkaisuja vierailijahallintaan, itseilmoittautumiseen ja turvallisuusviestintään.

    Vierailijahallinta ja
    itseilmoittautuminen

    Työntekijöiden
    läsnäolo

    Urakoitsijoiden
    kulunvalvonta

    Turvallisuusviestintä
    hätätilanteissa

    Vierailijahallinta, kulunvalvonta ja turvallisuusviestintä samalla järjestelmällä!

    Vierailijahallinta ja itseilmoittautuminen

    MRI OnLocation -järjestelmällä luot vierailijalle hyvän ensivaikutelman, kun hän saapuu yritykseesi. Vierailija voi ilmoittautua saapuneeksi joko aulapalvelun tai itseilmoittautumispäätteiden avulla. Järjestelmä ilmoittaa automaattisesti vierailijan isännälle hänen saapumisesta.

    Itseilmoittautuminen nopeuttaa vieraiden vastaanottoa ja parantaa näin vierailukokemusta yrityksessäsi. Ruuhka-aikoina itseilmoittautuminen on vieraalle nopea ja kätevä vaihtoehto jonottamisen sijaan. Hiljaisina aikoina voit vapauttaa vastaanottohenkilökuntasi muihin tehtäviin asiakaspalvelun kärsimättä.

    Yrityksen vastaanotto
    WhosOnLocation - Urakoitsijoiden ja alihankkijoiden kulunvalvonta

    Työntekijöiden läsnäolon seuranta

    MRI OnLocation -järjestelmää voidaan käyttää myös työntekijöiden läsnäolon seurantaan. Järjestelmän ansiosta työnantajalla on tarkka realiaikainen tieto eri toimialueilla ja vaarallisissa erikoistehtävissä olevista työntekijöistä.

    WOLMOBILE-sovelluksen avulla työntekijän helppo ja nopea kirjautua sisään tai ulos työpaikalta. Sovellus tukee myös automaattista, paikannukseen perustuvaa läsnäolotietoa. WOLMOBILE-sovellus mahdollistaa myös vaarallisissa tehtävissä olevien henkilöiden turvallisuuden valvonnan.

    Urakoitsijoiden kulunvalvonta

    MRI OnLocation -järjestelmän avulla valvot kaikkia yrityksesi alueella ja eri tiloissa olevia henkilöitä - myös urakoitsijoita ja alihankkijoita.  Järjestelmän avulla voit esimerkiksi seurata ulkopuolisten työntekijöiden toteutuneita työmääriä.

    MRI OnLocation -järjestelmällä voidaan toteuttaa työturvallisuusohjeiden tiedottaminen ja varmistaa erityisalueille tarkoitettujen ohjeiden noudattaminen. Järjestelmällä pystytään valvomaan myös erilaisten työskentelylupien voimassaoloa. MRI OnLocation mahdollistaa myös lainaan annettujen avaimien, kulkukorttien tai työvälineiden seurannan ja hallinnan.

    WhosOnLocation - Turvallisuusviestintä hätätilanteissa

    Turvallisuusviestintä hätätilanteessa

    MRI OnLocation -järjestelmän avulla sinulla on reaaliaikainen tieto kaikista alueella olevista henkilöistä. Hätätilanteessa on tärkeä tietää ja tavoittaa vaara-alueella olevat työntekijät ja vieraat. MRI OnLocation mahdollistaa turvallisuuteen liittyvien hätäviestien ja evakuointiohjeiden lähettämisen kaikille järjestelmään kirjatuille, vaara-alueella oleville henkilöille.

    WOLEVAC-sovelluksen avulla yrityksesi turvallisuusvastaavilla on aina käsillään reaaliaikainen tilannekuva alueella työskentelevistä henkilöistä. Vaaratilanteessa hätäviestit ja tilannekyselyt pystytään lähettämään välittömästi ja varmistamaan evakuoinnin onnistuminen.

    Helppo käyttöönotto ja ylläpito - Skaalautuu tarpeittesi mukaan

    Helppokäyttöinen pilvipohjainen sovellus

    MRI OnLocation on webbiselaimella toimiva pilvipohjainen vierailijahallintajärjestelmä. Sinun ei tarvitse asentaa ja ylläpitää palvelin- ja client-ohjelmistoja, vaan käytössäsi on aina järjestelmän uusimmat ominaisuudet pilvipalveluna.

    Edullinen ja selkeä hinnoittelu

    Järjestelmän hinnoittelu perustuu toimipisteiden ja ilmoittautumistapahtumien määrään. Yhdessä toimipisteessä sinulla voi olla useampi ilmoittautumispääte, eikä se vaikuta hinnoitteluun. Alkuun pääset helposti ja edullisesti yhdellä päätteellä.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.