Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


Etusivu » Järjestelmätuotteet » Valvomoiden videoseinät

Valvomoiden videoseinät

Nykyaikaisen tehtaan toiminnan keskeinen ydin on huippumoderni valvomo. Valvomon suurelle videoseinälle visualisoidaan tehtaan tärkeimmät toiminnot ja prosessit. Elkome toimittaa videoseinäjärjestelmiä asiakkaille avaimet käteen -periaatteella.

 

Valvomon videoseinänäytöt

Videoseinäjärjestelmä sisältää videoseinänäytöt, asennustelineet sekä videoseinäpalvelimen asennettuna ja käyttöön konfiguroituna. Järjestelmä koostuu tyypillisesti 8-12 ohutreunaisesta näytöstä, mutta isoimmissa asennuksissa näyttöjä voi olla jopa 40. Näyttöjen valinnassa kiinnitetään erityistä huomiota 24/7 käyttöön sekä laajaan lähes 180 asteen katselukulmaan. Asennusta varten järjestelmään suunnitellaan kohteeseen soveltuvat kiinnitystarvikkeet ja laitetelineet.

Videoseinänäytöt

Kuvamateriaalia useasta eri lähteestä

Kuvamateriaali videoseinälle voidaan ”kaapata” lähes mistä tahansa analogisesta tai digitaalisesta lähteestä täydellä FullHD- ja 4K-tarkkuudella. Tietoturvasyistä videoseinäjärjestelmä toimii itsenäisesti, eikä sitä tarvitse liittää tehtaan automaatiojärjestelmään. Videoseinällä voidaan näin toistaa sisältöä turvallisesti myös muista tietojärjestelmistä ja Internetistä. Videoseinäpalvelimella määritellään, mitä sisältöä videoseinällä näytetään ja missä kohdissa näyttöjä. Elkomen ratkaisulla valmiita näyttökuvia ja -asetuksia on helppo ja nopea vaihtaa eri käyttäjien mieltymysten ja tarpeiden mukaisiksi.

  • Jopa 40 FullHD-näyttöä, 24/7 käyttö, 180° katselukulma.
  • Kuvamateriaalia jopa sadoista ulkoisista lähteistä.
  • Toimitus sisältää näytöt, telineet ja KVM-ratkaisut.
  • Videoseinäpalvelin järjestelmän ohjaukseen.
  • Asennukset ja käyttöönotto asiakkaan tiloissa.

 

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.