Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Järjestelmätuotteet » Valvomoiden videoseinät

Valvomoiden videoseinät

Nykyaikaisen tehtaan toiminnan keskeinen ydin on huippumoderni valvomo. Valvomon suurelle videoseinälle visualisoidaan tehtaan tärkeimmät toiminnot ja prosessit. Videoseinä havainnollistaa prosessien toimivuutta ja parantaa tuotannon tilannekuvaa.

 

Valvomon videoseinänäytöt

Videoseinä koostuu tyypillisesti 8-12 ohutreunaisesta näytöstä, mutta isoimmissa asennuksissa näyttöjä voi olla jopa 40. Näyttöjen valinnassa kiinnitetään erityistä huomiota 24/7 käyttöön sekä laajaan lähes 180 asteen katselukulmaan. Asennusta varten järjestelmään suunnitellaan kohteeseen soveltuvat kiinnitystarvikkeet ja laitetelineet.

Valvomoiden videoseinät

Videoseinäpalvelin näyttöjen ohjaamiseen

Videoseinäpalvelinta tarvitaan kuvasignaalien keräämiseen useasta eri lähteistä. Materiaali yhdistetään suurelle yhtenäiselle kuva-alalle, joka siirretään videoseinän näytöille. Kuvamateriaalia voidaan kerätä sadoista lähteistä, kuten SCADA-järjestelmästä, HMI-käyttöliittymistä tai valvontakameroilta. Videoseinäpalvelimeen voidaan liittää jopa 40 suuren näytön videoseinä.

KVM-ratkaisut teollisuuden valvomoissa

KVM-ratkaisujen avulla yhdeltä työpisteeltä voidaan ohjata useampaa tietokonetta pitkänkin matkan etäisyydeltä. Kaikki valvomon tietokoneet voidaan asentaa erilliseen palvelinhuoneeseen. Työpöydällä tarvitaan vain yksi näppäimistö ja hiiri järjestelmien ohjaukseen. Operaattorit voivat ottaa omalta pisteeltään yhteyden useaan järjestelmään ja samanaikaisesti seurata eri järjestelmien tietoja videoseinältä. KVM-ratkaisut auttavat pitämään operaattoreiden työpisteet siisteinä ja tehostavat työskentelyä.

KVM-ratkaisut teollisuuden valvomoissa, kuva: Guntermann & Drunck GmbH

Valvomojärjestelmän keskitetty hallinta

Master Control Interface (MCI) on valvomojärjestelmän keskitetty hallintajärjestelmä. MCI perustuu videoseinä- ja KVM-tekniikan yhteistoimintaan. Operaattori pystyy hallitsemaan ja käyttämään kaikkia valvomotietokoneita, videoseinän hallintaohjelmistoa ja KVM-päätteitä yhdeltä operointipisteeltä.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.