Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Asiakaspalvelun parantaminen ja etätukipalvelujen kehittäminen

    Asiakaspalvelun parantaminen ja etätukipalvelujen kehittäminen

    Pivatic on kansainvälinen automaattisten ohutmetallilinjojen valmistaja ja hyödyntää Secomea-etäyhteysratkaisua osana strategiaansa kehittää ja vahvistaa kykyä palvella globaalia asiakaskuntaansa.

    Etätukipalvelujen toteutus Secomea-etäyhteydellä

    Pivatic Oy on ottanut Secomea-etäyhteysjärjestelmän ja SiteManager-etäyhteysreitittimet käyttöönsä osana strategiaansa kehittää ja vahvistaa kykyä palvella globaalia asiakaskuntaansa. "Uudet älykkäät etätukiratkaisut kuuluvat keskeisenä osana Pivaticin asiakaspalvelun strategiaa", kertoo palveluliiketoiminnan johtaja Taneli Riuttamäki. "Suuret etäisyydet, tavoitteet korkeaan palvelutasoon, sekä matkustusrajoitteet poikkeusaikana tekevät Secomea SiteManagerin kaltaisista työkaluista korvaamattomia."

    Uusien järjestelmien käyttöönotto ja toiminnan optimointi

    Pivatic hyödyntää Secomea-etäyhteysratkaisua uusien ohutmetallintyöstölinjojen käyttöönotossa ja niiden toiminnan optimoinnissa. "Secomea on pelastanut jo useamman käyttöönoton mahdollistamalla etätyöskentelyn uuden linjan toimituksessa", kehuu Riuttamäki. "Korona-aikana asentajamme eivät ole aina päässeet asennuspaikalle suunnitellussa aikataulussa. Odotusaika on pystytty hyödyntämään Secomea-etäyhteyden avulla, kun järjestelmään on päästy kiinni hotellilta. Pieni investointi Secomea-järjestelmään on maksanut itsensä takaisin välittömästi."

    Järjestelmien ylläpito- ja tukipalvelut

    Pivatic on kansainvälinen automaattisten ohutmetallintyöstölinjojen valmistaja, joka tuottaa laajasti ratkaisuja erilaisille toimialoille ohutmetallin lävistämiseen ja taivuttamiseen. "Arvoihimme kuuluu asiakaskeskeisyys, joustavuus, yhteistyö ja luovuus. Siksi asiakkaamme ja asiakkaillemme tuotetut ratkaisut ovat toimintamme keskiössä", kertoo Riuttamäki. Secomea ei ole pelkästään reititinlaite etäyhteyksien muodostamiseen, vaan kokonainen järjestelmä etätukipalvelujen toteutukseen. "Tietoturvallisen Secomea-etäyhteyden avulla pystymme parantamaan asiakaspalveluamme sekä kehittämään etätukipalvelujamme asiakkaillemme ympäri maailmaa", kiteyttää Riuttamäki Secomea-etäyhteysjärjestelmän hyödyistä.

     

    Pivatic-referenssi - Secomea-etäyhteysjärjestelmä

    "Tietoturvallisen Secomea-etäyhteyden avulla pystymme parantamaan asiakaspalveluamme sekä kehittämään etätukipalvelujamme asiakkaillemme ympäri maailmaa"
    - Palveluliiketoiminnan johtaja
    Taneli Riuttamäki, Pivatic Oy.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.