Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Ilmoittautumisautomaatit uuteen sairaalaan

    Ilmoittautumisautomaatit uuteen sairaalaan

    Kainuun keskussairaalan itseilmoittautuminen laajeni uuden sairaalan valmistuessa. Itsepalveluautomaatteja hyödynnetään terveydenhuollon perustoiminnoissa, jolloin henkilökunnan osaaminen ja ammattitaito vapautuu vaativampiin asiakaspalvelutehtäviin.

    Helppokäyttöisyys lisää asiakastyytyväisyyttä

    Alkujaan itseilmoittautuminen oli käytössä päivystyksessä, poliklinikoilla, laboratorion näytteenotossa sekä kuvantamisessa. Kahdeksan olemassa olevan ilmoittautumispäätteen lisäksi järjestelmä laajeni kolmella asiakaspäätteellä, kun loputkin poliklinikat muuttivat uusiin tiloihin. Ilmoittautuminen tapahtuu Kela-kortilla, ajokortilla tai näppäilemällä henkilötunnus. Asiakas saa kuittitulosteen, jossa on käynnin vuoronumero, vastaanottoaika ja -paikka sekä opastus odotustilaan.

    Parantaa tietosuojaa ja tehostaa asiakaspalvelua

    Itseilmoittautuminen antaa tiedon henkilökunnalle asiakkaan saapumisesta. Henkilökunta käyttää asiakkaan sisäänkutsumisessa vuoronumeroa, joka näkyy sekä odotustilojen infonäytöillä että huoneen ovenpielinäytöllä. Sisäänkutsussa ei tarvitse käyttää asiakkaan nimeä, joten asiakkaan tietosuoja on parantunut. Automaatilla voi ilmoittautua myös ilman ajanvarausaikaa, jolloin uusien asiakkaiden tiedot näkyvät järjestelmässä reaaliajassa henkilökunnalle.

    Järjestelmän jatkokehitys asiakaspalautteen perusteella

    Ilmoittautumisautomaatit ovat toimineet teknisesti hyvin, kuittitulostimia ja näyttöjen suojakalvoja on säädetty tarvittaessa. Ilmoittautumissovelluksen käytettävyyttä parannetaan loppuvuoden aikana asiakkailta saadun palautteen perusteella.

    Ilmoittautumispäätteet terveydenhuollon asiakasohjaukseen

    Itsepalveluautomaatteja hyödynnetään terveydenhuollon perustoiminnoissa, jolloin henkilökunnan osaaminen ja ammattitaito voidaan vapauttaa vaativampiin asiakaspalvelutehtäviin.
    -Ilmoittautumispäätteet tehostavat merkittävästi asiakaspalvelun nopeutta ja tätä kautta myös asiakastyytyväisyyttä. Säästöjä syntyy vapautuvien henkilöresurssien muodossa, kertoo liiketoiminnan kehityspäällikkö Petri Järvinen.

    "Ilmoittautumispäätteet tehostavat merkittävästi asiakaspalvelun nopeutta ja tätä kautta myös asiakastyytyväisyyttä. Säästöjä syntyy vapautuvien henkilöresurssien muodossa."

    Kainuun keskussairaalan uusi ilmoittautumisautomaatti - Elkome

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.