Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Keskusvalvomo mahdollistaa uudet palvelut asiakkaille

    Keskusvalvomo mahdollistaa uudet palvelut asiakkaille

    Loimua Oy päivitti Vanajan voimalaitoksen valvomon keskusvalvomoksi, jossa valvotaan, operoidaan ja optimoidaan kaikkia Loimuan tuotantolaitoksia, verkkoja ja asiakkaille suunnattuja kiinteistökohtaisia 24/7 etäpalveluita. Elkome toimitti Loimualle videoseinäjärjestelmän päivityksen sekä uudet KVM-ratkaisut keskusvalvomon operointipisteille.

    Useiden eri järjestelmien ohjaus TradeSwitch KVM:llä

    Uuteen keskusvalvomoon tuli kaksi operointipistettä, joista ohjataan useita järjestelmiä samanaikaisesti. Operaattorinäytöt päivitettiin 43” kokoluokkaan ja niissä hyödynnettiin näyttöjen neljän kuvan toistoa. Tällä tavoin neljä eri järjestelmää saatiin esitettyä yhdellä näytöllä. Koska uudessa keskusvalvomossa ohjattavia järjestelmiä oli useita, tarvittiin helppo tapa näiden ohjaamiseen ilman useita hiiriä ja näppäimistöjä.

    TradeSwitch KVM -laitteet toivat ratkaisun järjestelmien ohjaukseen. TradeSwitchin avulla kaikkia näytöillä näkyviä järjestelmiä pystytään ohjaamaan yhdellä hiirellä ja näppäimistöllä. Järjestelmien välillä siirtyminen on helppoa joko siirtämällä hiiri näytön reunan yli toiselle näytölle tai käyttämällä pikanäppäimiä. Lisäksi LED-indikaattorit kertovat operaattorille, missä näytössä ja järjestelmässä hän milloinkin operoi.

    ”Erilaiset testaukset ja yhteensopivuuden tarkistukset Elkome pystyi hyvin tarjoamaan. Pääsimme kokeilemaan laitteita ja järjestelmiä ennen hankintapäätöstä. Meidän näkökulma ja Elkomen tarjoamat ratkaisut kohtasivat hyvin, joten pystyimme luomaan uutta valvomoa dynaamisella ajattelutavalla. Pystymme siis jatkossa kehittämään palvelutarjontaamme kohtaamatta laitekannan osalta rajoituksia.” – Järjestelmäasiantuntija Ari Rintanen, Loimua Oy

    Valvomon digitalisointi ja videoseinän modernisointi

    Videoseinäjärjestelmää päivitettiin valvomon modernisoinnissa uusimpaan tekniikkaan. Uuden videoseinäpalvelimen avulla videoseinänäytöt voidaan tulevaisuudessa vaihtaa 4K-tarkkuuteen sekä IP-kamerat saadaan suoraan näkymään videoseinällä omina lähteinään. Myös videoseinälle kerättyjen lähteiden streamaus eli lähettäminen sisäverkkoon onnistuu jatkossa. Näin esimerkiksi huoltohenkilökunnan mobiililaitteisiin pystytään jakamaan valvomon näkymiä. Uudistuksen yhteydessä videoseinäpalvelin sekä muita laitteita siirrettiin pois valvomohuoneesta erilliseen laitetilaan.

    ”Elkome oli toimittajana jo meidän ensimmäisessä videoseinäjärjestelmässä, joten päivityksen tilaaminen heiltä oli luontevaa. Saimme yhdeltä toimittajalta työt videoseinän purkua, siirtoa ja uudelleen kasausta varten sekä KVM-laitteet uudistettuun valvomoon. Yhteistyö Elkomen kanssa on sujuvaa, ja teknisiin asioihin heillä on vahva asiantuntemus. Elkome oli aktiivinen meidän suuntaan, kuunteli hyvin meidän toiveita ja ymmärsi tarpeemme.” – Automaatiopäällikkö Tomi Lager, Loimua Oy

     

     

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.