Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Toiminnan digitalisointi ja valvomon modernisointi

    Toiminnan digitalisointi ja valvomon modernisointi

    Pori Energia Sähköverkot Oy digitalisoi toimintaansa ja modernisoi sähköverkon valvontaa videoseinäjärjestelmällä. Uudessa valvomossa sähköverkon hallinta, automaatio ja kameravalvonta on visualisoitu läpimitaltaan yli 4 metrin videoseinälle.

    Määrittely, suunnittelu ja testaus demoympäristössä

    Valvomon uudistukseen ja videoseinäprojektiin kuului tutustuminen valvomon nykytilanteeseen, uuden järjestelmän suunnittelu ja mallintaminen, sekä ratkaisun käytännön testaus Elkomen videoseinäjärjestelmän demoympäristössä. Testauksen pohjalta lopulliseen kokoonpanoon saatiin oikeat speksit sekä varmistettiin järjestelmää ohjaavan videoseinäpalvelimen kapasiteetin riittävyys myös tulevaisuuden laajennustarpeisiin.

    ”Demopäivä Elkomella antoi hyvän näkökulman ja tuntuman siihen, millainen uudesta videoseinäjärjestelmästä tulisi. Tämän demopäivän pohjalta pystyimme tekemään lopullisen päätöksen videoseinän koosta ja näyttöjen sijoittelusta, sekä miten ja mitä dataa videoseinällä voitaisiin esittää.” - Käytönsuunnittelija Mika Suojanen, Pori Energia Sähköverkot Oy

    Projektin onnistunut toteutus ja järjestelmän käyttöönotto

    Lopputuloksena valvomoon asennettiin Elkomen toimesta 55 tuumaisista videoseinänäytöistä koostuva 3x3 näytön matriisi, jolle tuli kokoa 3,6 x 2,0 metriä. Videoseinällä pystytään näyttämään koko verkkokartta suoraan Trimble DMS -verkonhallintaohjelmistosta. Videoseinällä on koko ajan reaaliaikainen kuva verkon tilasta ja tarvittaessa sitä pystytään tarkentamaan ohjainpalvelimen avulla. Suuren videoseinän sekä sähköisen topologiakaavion avulla on vianhaku sekä kytkentäsuunnitelmien laadinta huomattavasti havainnollisempaa. Etuna on varsinkin useamman johtolähdön vikaantuminen, jolloin eri operaattorit pystyvät seuraamaan myös toistensa vianhaun etenemistä.

    ”Halusimme luoda nykyaikaisen valvomon, jossa verkostoa saadaan seurattua skaalautuvalla ja riittävän suurella näyttöpinta-alalla. Elkome otti meihin yhteyttä sopivaan aikaan ja projekti lähti välittömästi käyntiin. Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen sekä Elkomen panokseen aina suunnittelusta lopulliseen toteutukseen.”  - Käyttöpäällikkö Tero Isoviita, Pori Energia Sähköverkot Oy

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.