Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Uuden kaukolämpölaitoksen valvonta videoseinällä

    Uuden kaukolämpölaitoksen valvonta videoseinällä

    Elkome toimitti videoseinäjärjestelmän Haapajärven Lämpö Oy:n uuteen biohybridilämpölaitokseen. Uuteen laitokseen haluttiin moderni valvomo, jossa prosessin toiminta visualisoidaan suurikokoiselle ja havainnolliselle näyttöpinta-alalle.

    Havainnollisuus ja reaaliaikainen tilannekuva

    Idea uuden lämpölaitoksen videoseinään syntyi tutustumiskäynnillä vastaavanlaisessa laitoksessa Ruotsissa. ”Vaatimus videoseinäjärjestelmästä lisättiin välittömästi suunnitteludokumentteihin ja projektin tarjouspyyntöön”, kertoo Haapajärven Lämpö Oy:n toimitusjohtaja Janne Alpua. ”Halusimme valvomoon selkeän ja havainnollisen näyttöpinnan, josta yhdellä vilkaisulla selviää koko laitoksen toiminta.”

    Kuvamateriaalia videoseinälle eri järjestelmistä

    Haapajärven Lämmöllä on kolme kaukolämpölaitosta, joita kaikkia valvotaan keskitetysti uuden biohybridilämpölaitoksen valvomossa. Valvomon videoseinä koostuu neljästä suuresta pystyasentoon asennetusta 55” videoseinänäytöstä, johon kuvamateriaalia haetaan eri lähteistä. Videoseinällä havainnollistetaan kahta suurta prosessikuvaa sekä valvomokuvia savukaasupesurin ohjauksesta. Lisäksi videoseinälle saadaan tuotua kuvamateriaalia etävalvottavista kohteista.

    Skaalautuvuus ja monipuolisuus eri käyttötarpeissa

    Elkomen toimittama videoseinäjärjestelmä skaalautuu helposti eri tarpeisiin. Näkymiä pystytään tallentamaan ja vaihtamaan eri tilanteiden mukaan. ”Suurella videoseinällä näyttöjen tumma väli on mitättömän pieni”, kuvailee Alpua. Elkomen videoseinä perustuu uusimman tekniikan ohutreunaisiin videoseinänäyttöihin. Jatkuva-aikaiseen 24/7 käyttöön tarkoitettujen näyttöjen katselukulma on myös erittäin suuri, joka takaa kuvan selkeyden katsottaessa sitä mistä suunnasta tahansa. ”Videoseinäjärjestelmä on toiminut käyttöönoton jälkeen ongelmitta ja olemme erittäin tyytyväisiä uuden järjestelmän toteutukseen”, kiittelee Alpua projektitoimittajia.


    Ratkaisujamme teollisuuden valvomojärjestelmiin

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.