Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Vierailukokemuksen parantaminen ja turvallisuuden varmistaminen

    Vierailukokemuksen parantaminen ja turvallisuuden varmistaminen

    Elkome toimitti SKF:lle Muurameen vierailijahallintajärjestelmän, jolla parannettiin asiakkaiden vierailukokemusta yrityksen järjestämissä koulutuksissa ja esittelytilaisuuksissa.

    Elkome toimitti SKF:lle Muurameen vierailijahallintajärjestelmän, jolla parannettiin asiakkaiden vierailukokemusta yrityksen järjestämissä koulutuksissa ja esittelytilaisuuksissa. Uudella järjestelmällä tehostetaan ja helpotetaan vierailutapahtumien järjestämisessä. Vierailijahallintajärjestelmä mahdollistaa myös yrityksen tiloissa liikkuvien urakoitsijoiden työturvallisuusperehdytysten ja -pätevyyksien seurannan.

    Parempaa asiakaspalvelua ja toiminnan tehokkuutta

    SKF Muuramen toimipisteessä vierailee vuosittain 500-1000 henkilöä koulutus-, asiakas- ja muissa vierailutilaisuuksissa. Lisäksi yrityksen tiloissa vierailee paljon urakoitsijoita ja alihankkijoita. Vieraiden kutsuminen ja tapahtumiin liittyvä vieraiden sisäänkirjaaminen haluttiin yhtenäistää ja automatisoida uudella vierailijahallintajärjestelmällä. ”Aiemmin käytössä olleen vierailijahallintajärjestelmän ylläpito oli kahden henkilön vastuulla ja kuormitti kohtuuttomasti muiden töiden lisänä. Elkomen toimittaman MRI OnLocation -vierailijahallintajärjestelmän avulla säästämme henkilöstöresursseja ja parannamme myös asiakaspalvelua”, kertoo SKF:n turvallisuuspäällikkö Jyri Siivonen.

    Työturvallisuuden parantaminen ja hätätilanteiden hallinta

    MRI OnLocation ei ole pelkästään järjestelmä vieraiden kutsumiseen ja itseilmoittautumiseen, vaan sen avulla pystytään hallitsemaan kaikkien yrityksen tiloissa liikkuvien henkilöiden kulunvalvonta sekä turvallisuuteen liittyvät ohjeistukset, tarkastukset ja viestintä. ”Meille tuli jopa yllätyksenä, kuinka paljon ominaisuuksia MRI OnLocation -järjestelmässä on”, jatkaa Siivonen. ”Järjestelmän avulla pystymme tekemään turvallisuuskyselyitä niin vieraille kuin urakoitsijoille. Järjestelmällä pystytään hallitsemaan myös lainaan annetut varusteet ja työkalut, urakoitsijoiden työturvallisuuskortit sekä muut lupa- ja pätevyysasiat.”

    Monipuolinen ja hinnaltaan kilpailukykyinen

    WhosOnLocation-vierailijahallintajärjestelmän hinnoittelu perustuu toimipisteiden ja siellä tapahtuvien vierailujen määrään. ”Vertailimme kolmea eri vierailijahallintajärjestelmää. Elkomen ratkaisu oli näistä ominaisuuksiltaan monipuolisin ja hinnoittelumalli ylivoimaisesti edullisin.” Järjestelmätoimitukseen sisältyi myös itseilmoittautumispääte, jolla vieraat pystyvät omatoimisesti kirjautumaan sisään ja kutsumaan isännän heitä hakemaan. ”Toimituksen kruunasi laadukkaan ja tyylikkään näköinen itseilmoittautumispääte”, kiteyttää Sivonen tyytyväisenä järjestelmähankinnan onnistumisesta.

     


    Ratkaisumme vierailijakokemuksen ja
    asiakaspalvelun parantamiseen

    MRI OnLocation -vierailijahallinta

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.